Krigen i Ukraine har medført prisændringer - Kontakt os på tlf, chat eller mail

Landsdækkende Rådgivning

TræGulvCentret tilbyder landsdækkende rådgivning til alle kundegrupper, dvs. henholdsvis;

- Privat kunder
- Håndværker
- Trælaster
- Typehusfirmaer
- Arkitekter
- Forsikringsselskaber

Vores rådgivningsservice kan anvendes både som almindelig rådgivning, uden køb af andre produkter og/eller andre ydelser i TræGulvCentret, eller det kan kombineres med en gulventreprise.

TræGulvCentret har egne gulvfolk, som dækker Storkøbenhavn, og har udvalgt samarbejdspartner i andre dele af Danmark, som lever op til vores høje kvalitets krav.

Hvorfor rådgivning?
Indenfor alle fag kan det være klogt at investere i uvildig rådgivning.
Trægulve er absolut ingen undtagelse, for at undgå frustration over fejlkøb eller manglende forventningsafstemning. For os er det vigtigste, at dine ønsker og forventninger til det færdige resultat er afstemt med boligens stil, tekniske forhold og projektets økonomi. Vi hjælper dig med at navigere i mulighederne og vælge den bedste gulvtype til dit hjem indenfor dit budget. Hvad enten det drejer sig om et nyt trægulvtilbud på parketgulvebambusgulve eller billige plankegulve Se vores side med trægulv tilbud, her finder du altid gode tilbud på gulve. 

Hvorfor TræGulvCentret?

Hos TræGulvCentret får du en professionel rådgivning.
Vi er Danmarks ældste detailspecialist indenfor trægulve med ekspert viden indenfor træsorter, sorteringer, mønstre og tekniske gulvløsninger i relation til gulvkonstruktioner, gulvvarme etc. Vi er uvildige idet vores koncept er, at vi ikke er engageret med få gulvleverandører/Brands, men forhandler over 40 forskellige Brands worldvide.

Pris?
Vi tager kr. 800,00 per time for rådgivningsopgaver, men den endelig pris for vores besøg på netop på din adresse og projekt skal aftales per opgave. Er du i god tid og kan rådgivningen planlægges med andre opgaver kan prisen evt. optimeres. 

Husk, agter du at købe dit trægulv hos TræGulvCentret eller ønsker at lade TræGulvCentret være gulventreprenøren, er prisen kun et depositum, som krediteres 100 % ved fakturering.

Eventuelt betalt rådgivningshonorar gælder minimum 1 år.
Derfor er der ingen pres fra vores side. Du kan i ro og mag finde det rigtige trægulv og den rigtige entreprenør, som du finder dig bedst tilpas med. Vi glæder os til at invitere dig ind i en verden af mærkevarer og hører, hvordan vi kan være behjælpelige med netop dit projekt.