Krigen i Ukraine har medført prisændringer - Kontakt os på tlf, chat eller mail
Køb sildebensparket i eg og bambus | TræGulvCentret

Sildebensparket: en klassisk elegance med et moderne twist

Sildebensparket har længe været et populært og sofistikeret valg for gulve i både private hjem og sommerhuse. Dens særlige mønsterform, inspireret af fisken sildeben, tilføjer et unikt og indbydende element til ethvert rum. Hos TræGulvCentret, forstår vi betydningen af kvalitet og æstetik, derfor tilbyder vi sildebensparketgulve i en række nøje udvalgte træsorter. Vores sortiment inkluderer klassisk eg og miljøvenligt bambusgulv, som passer til stort set alle stueindretninger. 

Maksimer din indretning med sildebensparket

Sildebensparketgulvet er mere end blot en flot overflade; det er en integreret del af din daglige indretning. Det unikke og iøjnefaldende mønster passer perfekt ind i en rolig og strømlinet indretning, hvor det tilføjer en følelse af ro og elegance. Denne type gulv er ideel til områder med høj trafik, som stuen og køkkenet, da det er både stærkt og holdbart. Hos TræGulvCentret er vi stolte over at tilbyde et bredt udvalg af trægulv, hvor du kan finde alt fra laminat til ægte trægulve. Vores tilbud på trægulve inkluderer sildebensparket, som er nemt at installere og vedligeholde, hvilket gør det til en praktisk og attraktiv løsning for enhver boligejer.

Forny dit hjem med økonomisk overkommelige gulvløsninger

For dem, der ønsker at forny deres hjem uden at sprænge budgettet, tilbyder vi et bredt udvalg af billige gulvbrædder og billige plankegulve. Vores sortiment af bambusgulv er et miljøvenligt og økonomisk overkommeligt alternativ, der tilbyder både holdbarhed og en varm æstetik. Uanset om du leder efter et traditionelt look eller noget mere moderne, har vi hos TræGulvCentret en løsning, der passer til dine behov og budget. Vores tilbud på parketgulv og trægulv er designet til at give dig den bedste værdi for pengene, samtidig med at du opnår et stilfuldt og varigt resultat.

  Filter
Træsort
Tykkelse
Bredde
Længde
Sortering
Felt størrelse
Mønster
Overflade
Trægulv typer
Kategorier
Kanter
Antal stave
Profil
Andre detaljer
Kollektion
Bearbejdning af træet
Slidlag
Dybde
Produktnavn
Fabriksgaranti

Hvis der ikke vises nogen RABAT, bedes du kontakte os for den korrekte pris, da den viste pris kun er vejledende. Ring +45 39 40 09 29 eller skriv på chatten i højre hjørne.

Esta Parket
Lamel Sildeben Eg. Dim. 14 x 100 x 700 mm. Let Børstet. Ekstra Matlak.
Varen er pt. på lager !
809,00 kr.
Holse & Wibroe
Bambus Parket. Massiv. Dim. 15 x 75 x 450 mm. Carboniseret. Ubehandlet.
Lager. Leveringstid: 1 til 3 dage
434,25 kr. 579,00 kr.
Holse & Wibroe
Bambus Sildebensparket, Carboniseret Matlak, lamel m/krydsfinerkerne. Dim. 15 x 125 x 625 mm.
 
458,00 kr.