Krigen i Ukraine har medført prisændringer - Kontakt os på tlf, chat eller mail
 

Timbertop

Timbertop er en virksomhed, som har eksisteret siden 1991. De laver trægulve, som er lavet til at holde en hel livstid. Træet er slidstærkt samt let at vedligeholde. Timbertop har et konkurrencedygtigt udvalg af træ, farver og finish på deres trægulve. Deres gulve er en langsigtet investering, som er med til at øge værdien på din bolig.

Timbertops trægulve har en ridsefast belægning, som giver træet en lav vedligeholdelse. Gulvene er lette af montere, og lette at rengøre.

Træet er miljøvenligt, fordi det er fremskaffet på en ansvarlig måde, og det er certificeret. Træet kommer fra bæredygtigt forvaltede skove, som overholder de globale miljøstandarder. Træerne, som bliver brugt til trægulvene, er allerede plantet til produktion af naturgummi. Træet fældes derfor kun, når det har nået slutningen af dets naturlige liv. Herefter bruger Timbertop træet til at lave trægulve. Omkring 70% af Timbertops trægulve kommer fra plantager som disse.

Ønsker du yderligere information om vores trægulve, skal du være velkommen til at kontakte os. Leder du et godt tilbud på trægulv, så se mere her. 

  Filter
Træsort
Tykkelse
Bredde
Længde
Sortering
Felt størrelse
Mønster
Overflade
Trægulv typer
Kategorier
Kanter
Antal stave
Profil
Andre detaljer
Kollektion
Bearbejdning af træet
Slidlag
Dybde
Produktnavn
Fabriksgaranti

Hvis der ikke vises nogen RABAT, bedes du kontakte os for den korrekte pris, da den viste pris kun er vejledende. Ring +45 39 40 09 29 eller skriv på chatten i højre hjørne.

Timbertop
Lamel Semirøget Eg Planker. Børstet. Dim. 22 mm x 340 x 3000 mm. Faset kanter. Naturolie.
Leveringstid, 2 til 4 dage
1.092,00 kr. 1.365,00 kr.