Krigen i Ukraine har medført prisændringer - Kontakt os på tlf, chat eller mail
Parketgulv tilbud og salg af gulve - Professionelle fagmænd

Tarkett

Tarkett har fremstillet smukke, funktionelle trægulve siden 1886. Med en kombination af moderne produktion og håndværk får du smukke, funktionelle og holdbare gulve til enhver stil og smag. Med et parketgulv tilbud eller gulv fra Tarkett er du sikret en holdbar og slidstærk løsning uden at gå på kvalitet med æstetikken. Du finder både de klassiske træsorter som ask og eg til nye spændende farver, mønstre, overfladebehandlinger og træstrukturerer. Du kan finde parketgulv tilbud hos os. Alt efter smag og behov. Om du skal vælge planke- eller parketgulv tilbud afhænger af din boligsituation, og hvor meget slitage, du mener dit gulv udsætter for. Har du brug for vejledning til den helt rigtige løsning til dit hjem, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice.

Mangler du andre alternativer til parketgulv tilbud, så se vores udvalg her.

Filter
Træsort
Tykkelse
Bredde
Længde
Sortering
Felt størrelse
Mønster
Overflade
Trægulv typer
Kategorier
Kanter
Antal stave
Profil
Andre detaljer
Kollektion
Bearbejdning af træet
Slidlag
Dybde
Produktnavn
Tarkett
Noble. Eg Retro. Fletparket (Hollandsk Mønster). Dim. 16x192x2028 mm. Lak.
Kan pt. ikke leveres !
350,46 kr. 649,00 kr.
Tarkett
Noble. Eg Scandinavia. Fletparket (Hollandsk Mønster). Dim. 16x192x2028 mm. Børstet. Hvid Hårdvoksolie.
Kan pt. ikke leveres !
468,30 kr. 669,00 kr.
Tarkett
Noble. Eg Art Deko. Fletparket (Hollandsk Mønster). Dim. 16x192x2028 mm. Børstet. Hårdvoksolie.
Kan pt. ikke leveres !
454,92 kr. 669,00 kr.
Tarkett
Noble. Eg Wasa. Fletparket (Hollandsk Mønster). Dim. 16x192x2028 mm. Børstet. Hårdvoksolie.
Kan pt. ikke leveres !
454,92 kr. 669,00 kr.
Tarkett
Noble. Eg Soho. Fletparket (Hollandsk Mønster). Dim. 16x190x2280 mm. Børstet. Hårdvoksolie.
Kan pt. ikke leveres !
695,42 kr. 1.199,00 kr.
Tarkett
Noble. Eg Manhatten. Fletparket (Hollandsk Mønster). Dim. 16x190x2280 mm. Børstet. Hvid Hårdvoksolie.
Kan pt. ikke leveres !
589,68 kr. 819,00 kr.
Tarkett
Noble. Eg Chelsea. Fletparket (Hollandsk Mønster). Dim. 16x190x2280 mm. Børstet. Hårdvoksolie.
Kan pt. ikke leveres !
573,30 kr. 819,00 kr.
Tarkett
Noble. Eg Bronx. Fletparket (Hollandsk Mønster). Dim. 16x190x2280 mm. Børstet. Hårdvoksolie.
Kan pt. ikke leveres !
719,40 kr. 1.199,00 kr.
Tarkett
Noble. Eg Brooklyn. Fletparket (Hollandsk Mønster). Dim. 16x190x2280 mm. Børstet. Hårdvoksolie.
Kan pt. ikke leveres !
695,42 kr. 1.199,00 kr.

Elegant parketgulv tilbud

Vores Parketgulv tilbud fås i forskellige træsorter med hver deres egen glød. Vores parketgulv tilbud, er ofte bygget med tre stave i bredden, hvilket gør, at ikke to brædder er ens. Det giver dig et levende og smukt gulv. Intet ser så unikt ud, som et ægte parketgulv tilbud.

Udseendet på vores parketgulv tilbud, er med de tre stave er med til at skabe dynamik i rummet, og skabet et eksklusivt udsende i hele hjemme. Her finder du et stort udvalg af parketgulv tilbud. Du kan enten får parketgulvet som massivt- eller 3-stavs parketgulv tilbud.

Find parketgulv tilbud hos os og få det gulv du drømmer om.

Se også gerne vores bambusgulve fra Holse & Wilbroe.

Høj kvalitet af parketgulv tilbud

Hos os kan du finde gode parketgulv tilbud. Parketgulv er en naturlig del af mange danskeres hjem. Det findes parketgulv tilbud både som et massivt gulv, men også som lamelparket bygget op af flere lag. Det betyder, at gulvet bliver mere formstabilt og dermed perfekt til det danske indeklima.

Vores parketgulv tilbud indeholder et levende materiale, og vil udvide og trække sig sammen alt efter luftfugtighed og temperatur. Og lige præcis de to parametre i vores parketgulv tilbud svinger rigtig meget i Danmark. Her kan du finde parketgulv tilbud året rundt. 
Derfor gør vi meget ud af at vælge de rigtige materialer til de gulve, vi sælger – herunder vores parketgulv tilbud. Er materialerne ikke egnet til klimabelastningen, vil det typisk vise sig efter et års tid. Gulvet vil blive ujævnt i overfladen og i nogle tilfælde vil det sprække.

Derfor kan du med fordel tage en af vores professionelle fagmænd med på råd, inden du finder et parketgulv tilbud. Lad ham rådgive og vejlede dig, omkring det rigtige parketgulv tilbud for dig og dit hjem, så du kan glæde dig over et smukt gulv i mange år frem.

Visuelle effekter med et parketgulv tilbud

Med et parketgulv tilbud får du mange designmæssige fordele. Du får nemlig et parketgulv tilbud med en masse detaljer, som fremstår smukt i specielt store rum med højt til loftet. Dette er gældende, uanset farve og design som du vælger dit parketgulv tilbud i.

Et parketgulv tilbud vil kunne matche både tunge og lette møbler, da det fremstår klassisk og lader din indretning være i centrum. Kontakt os i dag for at høre mere om vores parketgulv tilbud.

Forkæl din bolig med et parketgulv tilbud fra TræGulvCentret

Vi har mange års erfaring med parketgulv tilbud til både private og virksomheder. Er du træt af dit gamle og slidte parketgulv? Så er du kommet til det rette sted. Hos os kan du altid finde et parketgulv tilbud og i høj kvalitet.

Vi har et bredt udvalg af flotte parketgulv tilbud, så du nemt og hurtigt kan finde det rigtige parketgulv tilbud til dit hjem eller virksomhed.

Brugervenlighed har stor betydning for os. Derfor kan vores kunder enkelt og hurtigt bestille vores kvalitets parketgulv tilbud, og vi vil altid give den bedste vejledning til dig, så du er helt tilfreds med dit nye parketgulv.

Vi kan opfylde dine gulv drømme. Du kan altid finde et parketgulv tilbud, som passer til dig. Se vores udvalg online eller besøg vores showrooms. Vi er altid klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe til os eller chatte med os på vores hjemmeside. Er du nysgerrig efter at se vores udvalg af parketgulv tilbud? Du kan se vores billige plankegulve eller opleve vores mange trægulv tilbud

Står du og skal have et nyt trægulv til dit hjem? Så kontakt os og hør mere om vores parketgulv tilbud.