TræGulvCentret grundlagt 1997

Danmarks første trægulv-butik er konceptudviklet i 1995 af Jesper Washuus. Det er et meget enkelt koncept og butikken er udelukkende baseret på trægulve. Dengang skabte det en stor nyhedsinteresse i hele landet - om det virkelig var et bæredygtigt koncept. Som årene er gået, er der kommet flere lignende butikker til, dog ikke med helt samme koncept som ”TræGulvCentret - en verden af mærkevarer”.

Derfor kan vi roligt sige, at vores koncept er bæredygtigt. Det er vi stolte af.

I dag med over 20 års historik er TræGulvCentret således ældst på det danske marked. Vi er fortsat de eneste i Danmark, som kun er baseret på trægulve samt de produkter, der er relateret hertil. Derfor vores slogan - en verden af mærkevarer !

Vores viden, netværk og rådgivning giver dig et indblik i den verden af mærkevarer, der skal til, for at du kan vælge og købe det trægulv, der lever op til netop dine forventninger. Du vil finde ud af, at mulighederne er mange. Med en skarp prioritering og med vores rådgivning, kan vi sammen finde den løsning, som passer bedst til dit projekt.

Vi kan ikke garantere, at TræGulvCentret er billigst, men til gengæld er vores succes-kriterium høj kvalitet.

TræGulvCentrets klare mål er:
- at kunden er i fokus. Vi gør vores yderste, for at du som kunde er tilfreds fra første kontakt med TræGulvCentret til opgavens afslutning
- at vores netværk, vil være et leksikon indenfor trægulve, ikke alene produkter fra Danmark, men fra hele verden
- at have det største og dybeste program indenfor trægulve
- at være nyskabende, ved egen produktion af trægulve efter kundens ønske
- at give en uafhængig rådgivning, der som kunde gør dig i stand til at vælge den rigtige leverandør og det rigtige produkt
- at være sparringspartner med hensyn til valg af de mest optimale tekniske løsninger

Udover rådgivning og salg tilbyder TræGulvCentret entrepriser, montering af alle typer trægulve, herunder afslibning og årlig vedligeholdelse af gulve både for private og virksomheder. Vi arbejder for alle typer af kunder. Udover en lang række private kunder, har vi en bred referenceliste af erhvervskunder.

Alle entrepriser udføres af håndværkere, som har stor viden om det enkelte produkt og løsning, og i TræGulvCentrets navn.

TræGulvCentret står til rådighed på mail, chat eller telefon. 

God fornøjelse med din videre færd indenfor – en verden af mærkevarer.