Krigen i Ukraine har medført prisændringer - Kontakt os på tlf, chat eller mail
Billige plankegulve - Vi har et stort udvalg af kvalitets plankegulve

Wiking Gulve

Wiking Gulve blev grundlagt i 1997 og startede med en lille produktion af billige plankegulve i fyr.

Wiking Gulve er i dag en af de største producenter af billige plankegulve i Danmark. Derudover er de den eneste virksomhed i Danmark, som har licens til at producere gulve med et Q-lock superClick system.

Firmaet producerer billige plankegulve i eg, ask, fyr, douglas, bøg og gran. Wiking Gulve går op i at producere billige plankegulve på en miljøvenlig måde, som også er økonomisk. Derudover går de op i godt håndværk og høj kvalitet af planker til vores billige plankegulve. De producerer billige plankegulve, som skal holde i mange år og være til glæde for familien.

Hos Trægulvcentret tilbyder vi et bredt sortiment af billige plankegulve fra Wiking Gulve. Kontakt os i dag og få et godt tilbud på billige plankegulve og et nyt trægulv til dit hjem.Du kan enten ringe til os eller sende os en mail. Vi bestræber os efter at besvare din mail inden for få timer.

BEMÆRK:
ALLE WIKING TRÆGULVE TILLÆGGES ENERGITILLÆG PÅ KR. 43,75 PR. M2 EKSKL. MOMS.

  Filter
Træsort
Tykkelse
Bredde
Længde
Sortering
Felt størrelse
Mønster
Overflade
Trægulv typer
Kategorier
Kanter
Antal stave
Profil
Andre detaljer
Kollektion
Bearbejdning af træet
Slidlag
Dybde
Produktnavn
Wiking Gulve
Lamel Eg Planker. Select. Dim. 15 x 185 mm. Hvidolie.
Lager. 1 til 3 dage i levering
1.024,00 kr.
Wiking Gulve
Lamel Eg Planker. Select. Dim. 15 x 185 mm. Naturolie.
Lager. 1 til 3 dage i levering
1.024,00 kr.
Wiking Gulve
Lamel Eg Planker. Select. Dim. 15 x 185 mm. Hvid matlak.
Lager. 1 til 3 dage i levering
1.034,00 kr.
Wiking Gulve
Lamel Eg Planker. Select. Dim. 15 x 185 mm. Natur matlak.
Lager. 1 til 3 dage i levering
1.034,00 kr.
Wiking Gulve
Lamel Eg Planker. Natur. Dim. 15 x 155 mm. Hvidolie.
Lager. 1 til 3 dage i levering
814,00 kr.
Wiking Gulve
Lamel Eg Planker. Natur. Dim. 15 x 155 mm. Naturolie.
Lager. 1 til 3 dage i levering
814,00 kr.
Wiking Gulve
Lamel Eg Planker. Natur. Dim. 15 x 155 mm. Hvid matlak.
Lager. 1 til 3 dage i levering
834,00 kr.
Wiking Gulve
Lamel Eg Planker. Natur. Dim. 15 x 155 mm. Natur matlak.
Lager. 1 til 3 dage i levering
834,00 kr.
Wiking Gulve
Lamel Eg Planker. Natur. Dim. 15 x 185 mm. Hvidolie.
Lager. 1 til 3 dage i levering
904,00 kr.
Wiking Gulve
Lamel Eg Planker. Natur. Dim. 15 x 185 mm. Naturolie.
Lager. 1 til 3 dage i levering
904,00 kr.
Wiking Gulve
Lamel Eg Planker. Natur. Dim. 15 x 185 mm. Hvid matlak.
Lager. 1 til 3 dage i levering
924,00 kr.
Wiking Gulve
Lamel Eg Planker. Natur. Dim. 15 x 185 mm. Natur matlak.
Lager. 1 til 3 dage i levering
924,00 kr.

Skab et elegant udtryk i dit hjem med billige plankegulve

Vores billige plankegulve kan være drømme trægulv til dit hjemmet. Det kan skabe et elegant og næsten majestætisk udtryk i hjemmet, fordi de billige plankegulve forlænger rummet og skaber en ro i dit hjem.

Vores billige plankegulve giver dybde og er et smukt supplement til dine møbler. Et plankegulv forstås af mange, som det helt originale trægulv. Du kan vælge billige plankegulve i enten en lys eller mørk farve, med uanset hvad, så får du et trægulv som selv de største boligentusiaster drømmer om.

Et plankegulv skaber eksklusivitet, som intet andet, og hos os kan du få billige plankegulve i høj kvalitet.

Hvordan vælger man det rigtige gulv blandt vores billige plankegulve?

Billige plankegulve, er skabt af naturens eget råstof og er et levende materiale, der påvirkes i takt med temperatur og luftfugtighed. Jo længere og bredere de billige plankegulve er, jo større krav stiller det til kvaliteten.

Inden du vælger din favorit mellem de mange billige plankegulve, kan du tage en af vores professionelle fagmænd med på råd. De er uddannet i at vejlede omkring vores billige plankegulve. På den måde sikrer du dig, at du får en løsning, der kan holde i mange år, og passer til rummet, det skal ligge i.

Vores billige plankegulve findes i mange varianter, og hos TræGulvCentret har vi mange forskellige slags af billige plankegulve. Vi har forskellige træsorter, overfladebehandlinger, længder og bredder. Uanset hvad du vælger, giver vores billige plankegulve på gulvet et strejf af luksus til dit hjem.

Billige plankegulve kan bruges i stort set alle husets rum. Dog skal du undgå at lægge billige plankegulve de rum, hvor det kan blive udsat for påvirkning af vand. Kontakt os, så skal vi nok rådgive dig om vores billige plankegulve. Vi kan altid vejlede dig til de bedste billige plankegulve til dit hjem. Vi har også et stort udvalg af trægulve fra forskellige kvalitetsmærker som Holse & Wilbroe, TarkettWiking Gulve og mange andre. Se dem her

Lad os hjælpe dig med at vælge blandt vores flotte billige plankegulve

En af de vigtigste ting, der skal være på plads, inden du lægger billige plankegulve, er undergulvet. Undergulvet kan eksempelvis være et betongulv, som også de fleste danske parcelhuse er bygget med. Giv dit nye og billige plankegulve de bedste forudsætninger med et undergulv. 

Disse gulve er i ni ud af ti tilfælde for ujævne til, at der kan lægges et nyt trægulv ovenpå. Derfor skal de rettes op inden de billige plankegulve lægges. Kontakt os og hør mere om hvordan du skal lægge dine billige plankegulve. Lad os vise dig mulighederne med billige plankegulv, og få en professionel fagmand hjem til dig med et uforpligtende tilbud.

Køb billige plankegulve hos TræGulvCentret

Hos TræGulvCentret har vi mange års erfaring med billige plankegulve til både private og virksomheder. Er du træt af dit gamle og slidte plankegulv? Så er du kommet til det rette sted. Du kan altid finde billige plankegulve og andet trægulv i høj kvalitet hos os.

Vi har et bredt udvalg af flotte og billige plankegulve, så du nemt og hurtigt kan finde det rigtige plankegulv til dit hjem eller virksomhed.

Vi går meget op i, at vores kunder enkelt og hurtigt kan bestille vores kvalitets og billige plankegulve, og vi vil altid give den bedste vejledning til dig, så du er helt tilfreds med dit billige plankegulv.

Hos TræGulvCentret kan vi løse dit gulv problem. Du kan altid finde billige plankegulv som passer til dig, og det kan du finde på vores hjemmeside eller i vores showrooms. Vi har prisgaranti på næsten alle vores produkter, selvom vi i 99% af tilfældene er billigst i forvejen. Vi har altid mange forskellige billige plankegulve, trægulve på tilbud i vores sortiment. Du kan se hvilke billige plankegulve, der er på tilbud lige nu her

Vi er altid klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe til os eller chatte med os på vores hjemmeside.