Krigen i Ukraine har medført prisændringer - Kontakt os på tlf, chat eller mail

Mærker

Hos TræGulvCentret har vi et stort udvalg af trægulve fra forskellige kvalitetsmærker, som bambusgulv fra Holse & Wilbroebillige plankegulve fra Wiking Gulve og mange flere. Du kan altid være sikker på, at finde et nyt trægulv, der passer lige til dig og dit behov.  

Er du på udkig efter den helt rigtige træsort til et nyt trægulv eller trægulv på tilbud? 

Så er du kommet til det rette sted. Hos Trægulvcenteret samarbejder vi med de største producenter og leverandører af kvalitetstrægulve i et stort sortiment af tidsløse stile og design af nyt trægulv. Fælles for alle er, at gulvene forhandles til en god pris uden at gå på kompromis med kvalitet eller æstetik. Kort sagt har vi et nyt trægulv til enhver smag. 

Mangler du gode råd og vejledning til, hvordan du finder et nyt trægulv til dine specifikke ønsker og behov, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde et nyt trægulv til at opfylde dine boligdrømme. 

Se vores parketgulv tilbud.   

  Filter
Træsort
Tykkelse
Bredde
Længde
Sortering
Felt størrelse
Mønster
Overflade
Trægulv typer
Kategorier
Kanter
Antal stave
Profil
Andre detaljer
Kollektion
Bearbejdning af træet
Slidlag
Dybde
Produktnavn
Fabriksgaranti

Hvis der ikke vises nogen RABAT, bedes du kontakte os for den korrekte pris, da den viste pris kun er vejledende. Ring +45 39 40 09 29 eller skriv på chatten i højre hjørne.

Scheucher Parkett
Lamel Eg Parket. Select. Dim. 14 x 182 x 2200 mm. Natur Hårdvoksolie.
Kontakt os for leveringstid !
616,00 kr.
Parador Trægulve
Eg Lamelparket. 3 stav. Classic. Dim. 13 x 185 x 2200 mm. Hvid Matlak.
Lager. Leveringstid: 2 til 3 dage
321,28 kr. 502,00 kr.
Junckers
Hexparket . Massiv Eg Mønsterflise. Dim. 20,5 mm x 370 x 370 x 370 mm. Ubehandlet.
Leveringtid. Normal 2 - 6 uger !
4.225,00 kr.
Moelven
Massiv Fyr Planker. Økonomi. Dim. 20 x 110 mm. Faset. Ubehandlet.
Leveringstid, 2 til 4 dage
248,25 kr. 331,00 kr.
Parla Floor
Lamel Eg Parket. Dim. 14 x 205 x 2195 mm. Lakeret.
Normalt 1 til 5 uger
340,86 kr. 437,00 kr.
Moelven
Massiv Fyr Planker. Natur. Dim. 20 x 135 mm. Faset. Ubehandlet.
Leveringstid, 2 til 4 dage
273,00 kr. 364,00 kr.
PA Gulve
Dansk Eg Planker. Massiv. Select. Dim. 22 x 130 mm. Ubehandlet.
Spørg os på leveringstiden !
1.130,00 kr.
DalaFloda Golv
Massiv Fyr Planker. Classic. Dim. 21 x 113 mm. Ubehandlet.
Varen er udsolgt !
262,50 kr. 375,00 kr.
Hørning Parket
Massiv Ask Kortstav. Select. Dim. 15 x 65,5 x 300 til 600 mm. Ubehandlet.
Spørg på leveringstiden !
1.196,25 kr.
Feelwood
Massiv Nordisk Gran A/B Planker - Dim. 15 x 135 x 1453 mm. Naturolie.
 
462,96 kr. 643,00 kr.
Timbertop
Lamel Semirøget Eg Planker. Børstet. Dim. 22 mm x 340 x 3000 mm. Faset kanter. Naturolie.
Leveringstid, 2 til 4 dage
1.092,00 kr. 1.365,00 kr.

Nyt trægulv til ethvert hjem

Et nyt trægulv er en af de mest tidsløse gulvtyper og giver et flot udtryk i alle hjem. Du skal blot finde netop det trægulv, der passer bedst til din bolig og livsstil.

Uanset hvilken træsort du vælger, og om du vælger korte eller lange brædder, vil et nyt trægulv fremstå som en klassisk løsning. Et nyt trægulv bidrager til hygge og varme, og holder i mange år. Et nyt trægulv er behageligt at gå på, da det giver varme for fødderne, og det er nemt at vedligeholde og rengøre.

Med den rette pleje kan du have et nyt trægulv i mange år. Er dine trægulve slidte, kan de nemt slibes ned og blive så godt som et nyt trægulv.

Når du skal vælge et nyt trægulv, er det en god ide at overveje, hvilken type der passer bedst til dig og dit hjem. Her bør du se på både udseendet og træsorten.

Fyr, gran og birk er lyse træsorter, af en blød kvalitet når du skal have et nyt trægulv. De er derfor dejlige at gå på, men mindre slidstærke end eksempelvis bøg, eg og ask. Derfor bør du også tænke på rummets funktion, når du vælger træsort til nyt trægulv.

Vil du have et nyt trægulv i eksempelvis køkkenet eller gangarealerne, kan det være en god idé at vælge en hårdfør træsort. Til soveværelset kan en blødere træsort være god. Har du børn eller hund, kan det også være en god idé at vælge en hårdfør træsort.

Det skal du vide om et nyt trægulv

Et massivt trægulv har en utrolig lang holdbarhed. Et nyt trægulv af denne type kan blandt andet fås som både planke. Oplev vores store udvalg af parketgulv tilbud. Tykkelsen på trægulvet har også indflydelse på dets holdbarhed – tykkere trægulve kan nemlig afslibes flere gange, og giver gulvet en lang holdbarhed.

Det er også en god ide at tænke på vedligeholdelse af et nyt trægulv. Alt efter hvilken træsort du vælger, er der forskellige måder, man skal vedligeholde et nyt trægulv. Alle trægulve har dog behov for pleje, for at de forbliver flotte.

Hvor ofte dine trægulve har brug for pleje er meget forskelligt, du bør derfor altid følge vejledningen herom eller kontakte en af vores professionelle fagmænd, for at høre mere om vedligeholdelsen af et nyt trægulv.

Det er vigtigt at huske på, at træ er et naturmateriale. Derfor vil der altid være en variation i farve og struktur på brædderne. Grundet at trægulve er lavet af et naturmateriale, vil et nyt trægulv med tiden også ændre farve og karakter ved påvirkning af b.la. sollys.

Dette er en naturlig del af træets modning, og med et nyt trægulv kan du forvente at det vil ændre nuance med tiden. Det er blot med til at give dit trægulv karakter.

Er du i tvivl om hvilken træsort, der passer bedst til dig, eller har du spørgsmål til vedligeholdelse af et nyt trægulv, kan du altid kontakte os for vejledning og hjælp. Du kan opleve vores store udvalg af parketgulv tilbud både online og i butikken. 

 

Trægulve i forskellige materialer, prisklasser og udtryk


Om du skal have et nyt trægulv i eg, ask, fyr eller noget helt andet, så har vi den rigtige træsort til dig. Gulvet er basen for et hjem eller et lokale.

Hos TræGulvCentret har vi et bredt udvalg af trægulve i mange forskellige prisklasser, så der er noget for enhver smag, og du kan altid finde et nyt trægulv hos os. 

Se også alle vores billige gulvbrædder, og få inspiration til dit nye gulv. 

Køb et nyt trægulv hos TræGulvCentret

Hos TræGulvCentret har vi mange års erfaring med trægulve til både private og virksomheder. Er du træt af dit gamle trægulv? Så er du kommet til det rette sted. Hos os kan du altid finde et nyt trægulv til en god pris.

Vi har et bredt udvalg af flotte trægulve, så du nemt og hurtigt kan finde et nyt trægulv til dit hjem eller virksomhed.

Vi går meget op i at vores kunder enkelt og hurtigt kan bestille et nyt trægulv i højeste kvalitet. Vi vil altid give den bedste vejledning til dig, så du er helt tilfreds med et nyt trægulv fra TræGulvCentret. 

Hos TræGulvCentret kan vi opfylde dine gulv drømme. Du kan altid finde et nyt trægulv som passer til dig, og det kan du finde på vores hjemmeside eller i vores showrooms. Vi er altid klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe til os eller chatte med os på vores hjemmeside. Find et nyt trægulv hos TræGulvCentret idag. 

Derfor skal et nyt trægulv have en overfladebehandling 

Hvis et nyt trægulv ikke er blevet behandlet, så kan det hurtigt blivet snavnet, slidt og plettet til. Med en overfladebehandling, kan du beskytte et nyt trægulv, så det kommer til at holde sig pænt i lang tid. En overfladebehandling af et nyt trægulv gør det også nemmere for dig, at holde det rent og pænt.

Er du på udkig efter et nyt trægulv, så se vores store udvalg billige plankegulve.