Trægulve (mærke)

Find dit nye trægulv
Brand
Træsort
Tykkelse
Bredde
Længde
Sortering
Mønster
Overflade
Felt størrelse
Trægulv typer
Antal stave

 

Nyt trægulv til ethvert hjem

Et nyt trægulv er en af de mest tidsløse gulvtyper og giver et flot udtryk i alle hjem. Du skal blot finde netop det trægulv, der passer bedst til din bolig og livsstil.

Uanset hvilken træsort du vælger, og om du vælger korte eller lange brædder, vil et nyt trægulv fremstå som en klassisk løsning. Et nyt trægulv bidrager til hygge og varme, og holder i mange år. Et nyt trægulv er behageligt at gå på da det giver varme for fødderne og det er nemt at vedligeholde og rengøre.

Med den rette pleje kan du have dit trægulv i mange år. Er dine trægulve slidte, kan de nemt slibes ned og blive så godt som nyt.

Når du skal vælge et nyt trægulv, er det en god ide at overveje, hvilken type der passer bedst til dig og dit hjem. Her bør du se på både udseendet og træsorten.

Fyr, gran og birk er lyse træsorter, af en blød kvalitet. De er derfor dejlige at gå på, men mindre slidstærke end eksempelvis bøg, eg og ask. Derfor bør du også tænke på rummets funktion, når du vælger træsort.

Vil du have et nyt trægulv i eksempelvis køkkenet eller gangarealerne, kan det være en god idé at vælge en hårdfør træsort. Til soveværelset kan en blødere træsort være god. Har du børn eller hund, kan det også være en god idé at vælge en hårdfør træsort.

               

Det skal du vide om et nyt trægulv

Et massivt trægulv har en utrolig lang holdbarhed. Et trægulv af denne type kan blandt andet fås som både planke – og parketgulve. Tykkelsen på trægulvet har også indflydelse på dets holdbarhed – tykkere trægulve kan nemlig afslibes flere gange, og giver gulvet en lang holdbarhed.

Det er også en god ide at tænke på vedligeholdelse af et nyt trægulv. Alt efter hvilken træsort du vælger, er der forskellige måder, man skal vedligeholde trægulvet. Alle trægulve har dog behov for pleje, for at de forbliver flotte.

Hvor ofte dine trægulve har brug for pleje er meget forskelligt, du bør derfor altid følge vejledningen herom eller kontakte en af vores professionelle fagmænd.

Det er vigtigt at huske på, at træ er et naturmateriale. Derfor vil der altid være en variation i farve og struktur på brædderne. Grundet at trægulve er lavet af et naturmateriale, vil de med tiden også ændre farve og karakter ved påvirkning af b.la. sollys.

Dette er en naturlig del af træets modning, og med et nyt trægulv kan du forvente at det vil ændre nuance med tiden. Det er blot med til at give dit trægulv karakter.

Er du i tvivl om hvilken træsort, der passer bedst til dig, eller har du spørgsmål til vedligeholdelse af dit nye trægulv, kan du altid kontakte os for vejledning og hjælp.

 

Trægulve i forskellige materialer, prisklasser og udtryk

Om du skal have et nyt trægulv i eg, ask, fyr eller noget helt andet, så har vi den rigtige træsort til dig. Gulvet er basen for et hjem eller et lokale.

Hos TræGulvCentret har vi et bredt udvalg af trægulve i mange forskellige prisklasser, så der er noget for enhver smag og du kan altid finde dit nye trægulv hos os.

 

Køb et nyt trægulv hos TræGulvCentret

Hos TræGulvCentret har vi mange års erfaring med trægulve til både private og virksomheder. Er du træt af dit gamle trægulv? Så er du kommet til det rette sted. Hos os kan du altid finde et nyt trægulv til en god pris.

Vi har et bredt udvalg af flotte trægulve, så du nemt og hurtigt kan finde det rigtige trægulv til dit hjem eller virksomhed.
Vi går meget op i at vores kunder enkelt og hurtigt kan bestille vores kvalitets trægulve, og vi vil altid give den bedste vejledning til dig, så du er helt tilfreds med dit nye trægulv.
 

Hos TræGulvCentret kan vi opfylde dine gulv drømme. Du kan altid finde det trægulv som passer til dig, og det kan du finde på vores hjemmeside eller i vores showrooms. Vi er altid klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe til os eller chatte med os på vores hjemmeside.