Krigen i Ukraine har medført prisændringer - Kontakt os på tlf, chat eller mail
Trægulv tilbud til Black Friday Priser l  Hurtig levering

TILBUD

Hos TræGulvCenteret tror vi på, at gode trægulv tilbud året rundt. Det er den sikre vej til glade og tilfredse kunder. Vi ved, at boligdrømme og behovet for et nyt trægulv tilbud ikke lader sig vente på store internationale shopping dage. Derfor tager vi udgangspunkt i den enkelte kundes  ønsker omkring trægulv tilbud, og sørger altid for at kunne tilbyde bl.a. de smukkeste bambusgulve fra Holse & Wibroe hele året rundt. Det er god og meningsfuld service for os.

Har du spørgsmål til vores sortiment, eller mangler du hjælp til at finde frem til det helt rigtige trægulv tilbud til jeres hjem, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Så hjælper vi gerne med at opfylde jeres boligdrømme med de bedste trægulv tilbud.

  Filter
Træsort
Tykkelse
Bredde
Længde
Sortering
Felt størrelse
Mønster
Overflade
Trægulv typer
Kategorier
Kanter
Antal stave
Profil
Andre detaljer
Kollektion
Bearbejdning af træet
Slidlag
Dybde
Produktnavn
Junckers
22 mm massiv Bøg parket. Bredde 129 mm. Harmony. Silkemat lakeret.
Leveringstid, 2 til 6 dage
956,25 kr.
Junckers
22 mm massiv Bøg parket. Bredde 129 mm. Variation. Silkemat lakeret.
Leveringstid, 2 til 6 dage
881,25 kr.
Tarkett
Noble. Eg Soho. Fletparket (Hollandsk Mønster). Dim. 16x190x2280 mm. Børstet. Hårdvoksolie.
Spørg os på leveringstiden !
869,25 kr. 1.159,00 kr.
Tarkett
Lamel Ask Parket. Dim. 14 mm x 194 x 2281 mm. Mat Lak.
Pt. Udsolgt !
276,00 kr. 552,00 kr.
Tarkett
Lamel Ask Parket. Dim. 14 mm x 194 x 2281 mm. Hvid Mat Lak.
Pt. Udsolgt !
286,50 kr. 573,00 kr.
Tarkett
Lamel Eg Parket. Dim. 14 mm x 194 x 2281 mm. Mat Lak.
Pt. Udsolgt !
270,00 kr. 540,00 kr.
Tarkett
Lamel Eg Parket. Dim. 14 mm x 194 x 2281 mm. Hvid Mat Lak.
Pt. Udsolgt !
280,00 kr. 560,00 kr.
WASHUUS Gulv Design
Lamel Eg 3 stav. Hollandsk Mønster. 4 stave på tværs. Liestal. Select. Dim. 22 x 196 x 3048 mm. Natur matlak.
Lager. På vores Glostrup lager !
1.540,00 kr. 2.200,00 kr.
DalaFloda Golv
Massiv Fyr Planker. Classic. Dim. 21 x 113 mm. Ubehandlet.
Normalt 1 - 4 dage i levering !
262,50 kr. 375,00 kr.
DalaFloda Golv
Massiv Fyr Planker. Classic. Dim. 21 x 137 mm. Ubehandlet.
Normalt 1 - 4 dage i levering !
287,70 kr. 411,00 kr.
DalaFloda Golv
Massiv Fyr Planker. Classic. Dolomit. Dim. 21 x 137 mm. Hårdvoksbehandlet, Hvid.
Normalt 1 - 4 dage i levering !
334,60 kr. 478,00 kr.
DalaFloda Golv
Massiv Fyr Planker. Classic. Dolomit. Dim. 25 x 159 mm. Hårdvoksbehandlet, Hvid.
Normalt 1 - 4 dage i levering !
436,10 kr. 623,00 kr.

Kvalitets trægulv tilbud

Der er en næsten majestætisk følelse over et nyt trægulv tilbud. Hvad enten det er lange eller korte brædder, i mønster eller klassisk snit, så bringer et trægulv tilbud naturens storslåethed ind i hjemmet.

Et trægulv tilbud vil altid fremstå tidsløst og passer til alle hjem. Det handler blot om at finde den type, som bedst komplimenterer din bolig.

Vi har derfor sørget for at have et stort sortiment af trægulv tilbud til dig. Vi kan derfor altid hjælpe dig, med at finde det perfekte trægulv.

Vores trægulv tilbud kan benyttes i alle hjem. Vi har trægulve der kan holde til høje hæle og glade arrangementer. Trægulv tilbud på lange planker der giver rummet dybde, lakeret træ - hvor udtrykket enten er mørkt eller lyst, groft eller fint.

Uanset hvad du vælger, så vil du få et trægulv tilbud i højeste kvalitet. Vi har nøje udvalgt hver enkelt træsort, tykkelse og opbygning med fokus på funktionerne og holdbarheden. Du kan derfor frit vælge, hvilket trægulv tilbud der er vil passe bedst i dit hjem.

Nyt trægulv til dit hjem? Køb dit nye trægulv tilbud

Et trægulv tilbud er en smuk løsning til hjemmet. Din stue vil eksempelvis få et mere majestætisk udseende, når et solidt trægulv får plads under møblerne.

Derudover er et trægulv tilbud en slidstærk løsning, men en god holdbarhed. Et trægulv tilbud er en investering til din bolig, som du aldrig vil fortryde.

Der er forskellige ting at tage hensyn til, når du skal vælge et trægulv tilbud:

- Skal du have eller er der gulvvarme?

- Skal der lægges dampspærre?

- Er dit undergulv plant?

- Hvilket underlag skal der lægges?

Derudover er det naturligvis også vigtigt at vurdere, hvad dit trægulv tilbud skal kunne holde til. Udover alt det praktiske, skal du selvfølgelig også tage stilling til, hvordan dit trægulv skal se ud. Vi tilbyder dig et utal af muligheder, så det er blot at vælge det design og et trægulv tilbud, som passer til dit hjem.

Vi har b.la. en masse parketgulv tilbud og bambusgulv, samt sildebensparket. Vi kan derfor være behjælpelige med at skaffe det perfekte trægulv tilbud til dig.

Du kan læse mere om overfladebehandlinger, gulvmaterialet og træsorter på vores trægulv tilbud her på vores hjemmeside. Du kan også erhverve dig med fagfolket ude i vores showrooms, som står klar til at finde den mest optimale løsning for dig. I vores showrooms kan du altid få vejledning ud fra dine specifikke behov og krav til dit nye trægulv tilbud. Her kan du også se mere omkring vores egen produktion af trægulv tilbud.

Vi har måske Danmarks største udvalg i trægulv tilbud

Hos TræGulvCentret gør vi en dyd ud af at vælge træ, der passer til brug i det danske klima. Et klima, der har betydet, at mange efterhånden har gulvvarme. Det stiller naturligvis ekstra krav til vores trægulv tilbud.

Til nogle gulve kan det hurtigvoksende træ være en god løsning, som tilmed også er billigere end den stærkere kvalitet. Til andre gulvløsninger kan det være en katastrofe, der både koster ærgrelser og penge. Lad os give dig en personlig rådgivning, så du vælger det rigtige trægulv tilbud.

Køb et nyt trægulv tilbud hos TræGulvCentret

Hos TræGulvCentret har vi mange års erfaring med trægulv tilbud til både private og virksomheder. Er du træt af dit gamle og slidte trægulv? Så er du kommet til det rette sted. Du kan altid finde et nyt trægulv tilbud hos os. Du kan se vores udvalg af trægulve her, hvor du nemt kan finde et nyt trægulv tilbud, der passer til dit hjem. 

Vi har et bredt udvalg af trægulv tilbud, så du nemt og hurtigt kan finde det rigtige trægulv tilbud til dit hjem eller virksomhed.

Vi går meget op i at vores kunder enkelt og hurtigt kan bestille vores kvalitets trægulv tilbud, og vi vil altid give den bedste vejledning til dig, så du er helt tilfreds med dit nye trægulv.

Hos TræGulvCentret kan vi løse dit gulv problem. Du kan altid finde det trægulv tilbud, som passer til dig, og det kan du finde på vores hjemmeside eller i vores showrooms. Vi er altid klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe til os eller chatte med os på vores hjemmeside.