Black friday hver dag

Filter
Træsort
Tykkelse
Bredde
Længde
Sortering
Felt størrelse
Mønster
Overflade
Trægulv typer
Kategorier
Antal stave
Tarkett
Noble. Eg Soho. Fletparket (Hollandsk Mønster). Dim. 16x190x2280 mm. Børstet. Hårdvoksolie.
Lager. 1 til 3 dage i levering
659,40 kr. 1.099,00 kr.
Tarkett
Lamel Ask Parket. Dim. 14 mm x 194 x 2281 mm. Mat Lak.
Lager. 1 til 3 dage i levering
188,10 kr. 342,00 kr.
Tarkett
Lamel Ask Parket. Dim. 14 mm x 194 x 2281 mm. Hvid Mat Lak.
Lager. 1 til 3 dage i levering
195,25 kr. 355,00 kr.
Tarkett
Lamel Eg Parket. Dim. 14 mm x 194 x 2281 mm. Mat Lak.
Lager. 1 til 3 dage i levering
184,25 kr. 335,00 kr.
Tarkett
Lamel Eg Parket. Dim. 14 mm x 194 x 2281 mm. Hvid Mat Lak.
Lager. 1 til 3 dage i levering
191,40 kr. 348,00 kr.
WASHUUS Gulv Design
Lamel Eg 3 stav. Hollandsk Mønster. 4 stave på tværs. Liestal. Select. Dim. 22 x 196 x 3048 mm. Natur matlak.
Lager. På vores Glostrup lager !
1.540,00 kr. 2.200,00 kr.
DalaFloda Golv
Massiv Fyr Planker. Classic. Sortering B. Dim. 21 x 113 mm. Ubehandlet.
Normalt 1 - 4 dage i levering !
176,15 kr. 271,00 kr.
DalaFloda Golv
Massiv Fyr Planker. Classic. Sortering B. Dim. 21 x 137 mm. Ubehandlet.
Normalt 1 - 4 dage i levering !
191,75 kr. 295,00 kr.
Föllinge Golv
Massiv Fyr Planker. Natur. Skarp. Dim. 40 x 180 mm. Ubehandlet.
Lager. På vores Glostrup lager !
573,30 kr. 819,00 kr.
DalaFloda Golv
Massiv Fyr Planker. Classic. Dolomit. Dim. 21 x 137 mm. Hårdvoksbehandlet, Hvid.
Normalt 1 - 4 dage i levering !
218,40 kr. 336,00 kr.
DalaFloda Golv
Massiv Fyr Planker. Classic. Dolomit. Dim. 25 x 159 mm. Hårdvoksbehandlet, Hvid.
Normalt 1 - 4 dage i levering !
285,35 kr. 439,00 kr.
DalaFloda Golv
Massiv Fyr Planker. Classic. Dolomit. Dim. 30 x 183 mm. Hårdvoksbehandlet, Hvid.
Normalt 1 - 4 dage i levering !
375,05 kr. 577,00 kr.

Kvalitets trægulve på tilbud

Der er en næsten majestætisk følelse over et nyt trægulv. Hvad enten det er lange eller korte brædder, i mønster eller klassisk snit, så bringer et trægulv naturens storslåethed ind i hjemmet.

Et trægulv på tilbud vil altid fremstå tidsløst og passer til alle hjem. Det handler blot om at finde den type, som bedst komplimenterer din bolig.

Vi har derfor sørget for at have et stort sortiment af trægulve på tilbud. Vi kan derfor altid hjælpe dig, med at finde det perfekte trægulv tilbud.

Vores trægulve tilbud kan benyttes i alle hjem. Vi har trægulve der kan holde til høje hæle og glade arrangementer. Lange planker der giver rummet dybde, lakeret træ - hvor udtrykket enten er mørkt eller lyst, groft eller fint.

Uanset hvad du vælger, så vil du få et trægulv tilbud i højeste kvalitet. Vi har nøje udvalgt hver enkelt træsort, tykkelse og opbygning med fokus på funktionerne og holdbarheden. Du kan derfor frit vælge, hvilket trægulv der er vil passe bedst i dit hjem.

               

Nyt trægulv til dit hjem? Køb dit nye trægulv på tilbud

Et trægulv er en smuk løsning til hjemmet. Din stue vil eksempelvis få et mere majestætisk udseende, når et solidt trægulv får plads under møblerne.

Derudover er et trægulv en slidstærk løsning, men en god holdbarhed. Et trægulv er en investering til din bolig, som du aldrig vil fortryde.
 

Der er forskellige ting at tage hensyn til, når du skal vælge et trægulv på tilbud:

-       Skal du have eller er der gulvvarme?

-       Skal der lægges dampspærre?

-       Er dit undergulv plant?

-       Hvilket underlag skal der lægges?

Derudover er det naturligvis også vigtigt at vurdere, hvad trægulvet skal kunne holde til. Udover alt det praktiske, skal du selvfølgelig også tage stilling til hvordan dit trægulv skal se ud. Vil tilbyder dig et utal af muligheder, så det er blot at vælge det design, som passer til dit hjem.

Vi har b.la. plankegulv, parketgulv samt sildebensparket. Vi kan derfor være behjælpelige med at skaffe det perfekte trægulv på tilbud til dig.  

Du kan læse mere om overfladebehandlinger, gulvmaterialet og træsorter her på vores hjemmeside. Du kan også erhverve dig med fagfolket ude i vores showrooms, som står klar til at finde den mest optimale løsning for dig. I vores showrooms kan du altid få vejledning ud fra dine specifikke behov og krav til dit nye trægulv på tilbud. Her kan du også se mere omkring vores egen produktion af trægulve. 

 

Vi har måske Danmarks største udvalg i trægulve på tilbud

Hos TræGulvCentret gør vi en dyd ud af at vælge træ, der passer til brug i det danske klima. Et klima, der har betydet, at mange efterhånden har gulvvarme. Det stiller naturligvis ekstra krav til dit nye trægulv.

Til nogle gulve kan det hurtigvoksende træ være en god løsning, som tilmed også er billigere end den stærkere kvalitet. Til andre gulvløsninger kan det være en katastrofe, der både koster ærgrelser og penge. Lad os give dig en personlig rådgivning, så du vælger det rigtige trægulv på tilbud.

 

Køb et nyt trægulv på tilbud hos TræGulvCentret

Hos TræGulvCentret har vi mange års erfaring med trægulve til både private og virksomheder. Er du træt af dit gamle og slidte trægulv? Så er du kommet til det rette sted. Du kan altid finde et nyt trægulv på tilbud hos os. Du kan se vores udvalg af trægulve her, hvor du nemt kan finde et nyt trægulv til dit hjem. 

 

Vi har et bredt udvalg af flotte trægulve, så du nemt og hurtigt kan finde det rigtige trægulv på tilbud til dit hjem eller virksomhed.

Vi går meget op i at vores kunder enkelt og hurtigt kan bestille vores kvalitets trægulve på tilbud, og vi vil altid give den bedste vejledning til dig, så du er helt tilfreds med dit nye trægulv.

Hos TræGulvCentret kan vi løse dit gulv problem. Du kan altid finde det trægulv som passer til dig, og det kan du finde på vores hjemmeside eller i vores showrooms. Vi er altid klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe til os eller chatte med os på vores hjemmeside.